Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belde Halkı Sıkı Sıkıya Kenetlenmiş... Müjdeli Haber Bekliyor

26 January 2015 21:02 Kategori Güncel Haberler
Belde Halkı Sıkı Sıkıya Kenetlenmiş...Müjdeli Haber Bekliyor

"Ellek Haber" muhabiri belde vatandaşlarına Ellek beldesinin ilçe olma ve beldeye belediyenin yaptığı hizmetleri sordu. Bu konuda açıklama yapan(Kıllı çavuş) Ali Coşkun, Bekir Mehmet Coşkun, (Demirci) Mustafa Onuş şunları söyledi;"Burada belde vatandaşların ortak fikri ise; önceliğimizin kasabamızın ilçe olmasıdır. 

İlçe olma şansımızı bir defa kaybettik ikincisini kesinlikle kazanmalıyız. Bu konuda belde vatandaşları olarak gerekli ne var ise yapmaya hazırız. Belediye başkanımızın bu konuda tamamen arkasındayız. Ayrıca yapılan hizmetler yüzümüzü güldürüyor.Eğer gücü yetse imkanı olsa en iyi hizmeti beldemize belediye başkanımızın sunacağından eminiz.

Hepimiz bir araya geldiğinde konuştuğumuz konuların başında ilçe olma, yolların yapımı, derelerin ıslahı gibi konular geliyor. Aşağı Ellek, Yukarı Ellek fikri yok... şuan herkes birlik olmuş tek Ellek sevdası hakim. Bu konuda tamamen aynı fikirdeyiz. 

Bize gelen bilgiler dahilinde ilçe olma düşüncemizden umutluyuz. Yeni imzalanan kanalizasyon projesi bizim ilçe olma hayalimizi bir kat daha artırdı. Bütün bölgelerde dere ıslahı yapıldı sıra bize yani; Ellek beldesine geldi. Yakın zamana kadar bu hizmetinin de yerine getirilmesi içinde çalışmalar başlayacaktır. Yapılan ve yapılmak istenen bütün hizmetler kasaba halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" diyoruz...
Son Guncelleme: 26 Ocak 2015 21:02
  • Ziyaret: 3061
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.