Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

KASİSSİZ yolda sürat traktörü ikiye böldü

10 October 2016 14:33 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlık Ellek Kasabasında, Mahmut Gök tarafından kullanılan traktörün sürat esnasında direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bir ağaca çarparak duran traktör ikiye bölündü.

Traktörde bulunanlar hafif yaralanma ile sonuçlanması sevindirirken, traktörde çok büyük maddi hasar meydan geldiği bildirildi.
Daha öncesinden Ellek Haber tarafından yapılan habere rağmen hala yollara kasis yapılmaması da vatandaşlar tarafından tepkilere yol açtı.

Belediyenin acilen sürat oluşturan belli yerlerin hızını kesmek için "kasislerin" acilen yapılaması ve işaretlerle de kasis olduğu belirtilerek trafik kurallarına uyulması gerektir diyen Ellekli vatandaşlar; " Bunların yapılması için birilerinin ölmesi mi gerekiyor, onda sonra yapsan ne işe yarar diyerek tepkilerini " dile getirdiler.

DAHA ÖNCE YAPTIĞIMIZ HABER AŞAĞIDA...

Ellek de yollar ölüm saçıyor







Son Guncelleme: 10 Ekim 2016 14:33
  • Ziyaret: 11600
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.