Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Millet Vekili Seçiminde İshak Yeşildemir'e Çığ Gibi Büyüyen Destek

23 April 2014 17:10 Kategori Güncel Haberler


''Ellek Haber''Önümüzde ki millet vekili seçimleriyle ilgili olarak Ellek Beldesinde Vatandaşlarla bir araya geldi. Bu vatandaşlardan; İsa Yıldız, Osman Yıldız,Osman Ceren ve Hacı Açık sorularımıza cevap verdi.

 

Sizce Cumhur Başkanı Kim Olmasını İstersiniz?

 

Ülke seçiminde cumhurbaşkanı olarak Tayip Erdoğanı desteklediğini vurgulayan halk, Erdoğanın şuan ki durumu pozitif olarak değerlendirdiler. Halkın da en iyi dürüst, inançlı ve iyi bir cumhur başkanı seçmesini belirttiler.

 

Millet Vekili Seçiminde Ellek Beldesinden Kimin Olmasını Arzu Edersiniz?

 

İlk defa millet vekili adayı çıkacak. Bu da bizim için pozitif bir durum. İshak Yeşildemir ve Necla Filiz Mart aday çıkabileceğini söylentisini duyduk. Ama biz olarak İshak Yeşildemirin çıkmasını istiyoruz. Çünkü içimizden kendi köyümüzden biri, eğer aday olarak çıkarsa desteklemeye hazırız dediler.

 

Onun da bu aday çerçevesinde ne kadar büyük bir zorluğun olduğunun farkında olmasını söylediler. Çok çalışmalı ve ayrımcılık olmadan herkesle kardeş can dostu olması kendisinin kariyer sahibi olarak üst seviyelere yükselmesi daha kolay olur dediler.Hizmeti bizlerden eksik etmesin. Çünkü Ellek halkının tek derdi hizmettir. Bize yapılan hizmet kendisine de hayırdır diyerekten sözlerine son verdiler.

Son Guncelleme: 23 Nisan 2014 17:10
  • Ziyaret: 2625
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.