Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yayınımız ses getirdi, Park temizlendi sıra da Derelerin Islahı...

23 August 2016 08:40 Kategori Güncel Haberler


Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek kasabasında önceki belediye başkanı merhum Av. İshak Yeşildemir'in yapmış olduğu parkın temizlenmesi hususunda duyarlılık gösteren Ellek Belediye başkanı kısa sürede parkı temizleyerek, vatandaşların faydalanacağı bir duruma getirdi.


Belediyenin bu çalışmasından dolayı teşekkür ettiler. Ayrıca, yayınlarından dolayı Ellekhaber.com'a da tarafsız yayınlarından dolayı teşekkür ettiler.


Öteyandan, parkı kısa zamanda temizleyen Ellek Belediyesinin kısa zamanda da derelerin ıslahı konusunda da duyarlılık göstermelerini istediler.


Sosyal medya da insanları farklı yönlendirmeye çalışan bazı çalışanların belediye adına demeç vermesinin yanlış olduğunu, konu hakkında belediye başkanının vatandaşları bilgilendirmesi talebinde bulundular.


Son Guncelleme: 23 Agustos 2016 08:40
  • Ziyaret: 4406
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.