Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Alma veresiye dost kalalım ölesiye

14 March 2014 21:00 Kategori Öne Çıkanlar
Haber: Ali Soy


Bakkal İşletmek Zor Bir İş

"Ellek Haber" Ellek beldesinde faaliyet gösteren bakkal sahipleri ile bir araya geldi. Ellek beldesinin kalbi olan belediye civarında, bakkal işletmeciliği yapanMustafa Abaylı,ya bazı sorular sordu.


Mustafa Abaylı Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?
1970 yılında Ellek beldesinde doğdum. Orta okul mezunuyum. Askerden geldikten sonra ticarete atıldım. 2000 yılında beri bu sektörde Ellek halkına hizmet ediyorum.
Ticari faaliyetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Önceki yıllarda ortak olarak hizmet veriyordum. Şimdi işletme kendime ait olunca daha rahat hizmet veriyorum. Önceki yıllarda satışlarımız çok iyiydi fakat yıllar geçtikçe zayıflamaya başladı. Bunun sebebi ise ilçedeki alış veriş merkezlerinin açılmasıyla müşteri kaybına uğradık. Şu anda ise bizi çok yükseltmiyor ama aksatmıyor da kendimize yetiyor.

Ticari faaliyetleriniz de sorunlarınız nelerdir?
Beldede genellikle büyük işletmeler olmadığından müşteriler ihtiyaçlarını bizden karşılıyor ,fakat peşin alım olmadığından dükkanımıza yenilikler taşıyamıyoruz. Eğer bu kısır döngü aşılırsa, dükkanımı büyütüp market yolunda genişletmek, büyütmek istiyorum. Her şey halkımızın alım gücüne bağlı olduğundan, ödemelerin peşin yapılmasıyla bizimde işlerimizi büyüteceğimize inanıyorum.

Ellek halkına söylemek istediğiniz nelerdir?
"ALMA VERESİYE DOST KALALIM ÖLESİYE DİYORUM" mantığıyla hareket ediyorum herkesin hareket etmesini istiyorum. Ellek halkı kaliteyi uzakta aramasın. " Bütün ihtiyaçlara cevap verecek güçteyiz" diyorum.

Son Guncelleme: 14 Mart 2014 21:00
  • Ziyaret: 4683
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.