Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Başkan Recep Soy, Düziçi MHP Kadın Kollarını Makamında Kabul Etti

22 January 2015 19:21 Kategori Güncel Haberler
Başarılarının Devamını Diliyoruz

Düziçi MHP kadın kolları bugün Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'u makamında ziyaret ettiler. Kadın kolları başkanı Huriye Öner konu ile ilgili "Ellek Haber"  ve  "Düziçi Times"e şu açıklamaları yaptı; Belediye Başkanımız Recep Soy'un belde de yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ediyoruz. 

Ellek Belediye Başkanımız Recep Soy'un uyguladığı projelerde ve yapmış olduğu hizmetlerde çok başarı buluyoruz ve MHP Kadın Kolları olarak başkanımızı bu konuda destekliyoruz. MHP Kadın Kolları Başkanı,  Belediye Başkanı Recep Soy'a bir de hediye takdim etti. Kadın Kolları Başkan Öner,  Belediye Başkanı Recep Soy'a başarıların devamını dileyerek makamından ayrıldı.

Ellek Belediye Başkanı Recep Soy; " Düziçi MHP kadın kollarının bu ziyaretleri bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Bu tür ziyaretler hem bizleri, hem de bölgemizde heyecan vererek daha çok bizleri motive etmektedir. Yaptığımız hizmetlerin bizlerin tarafından değil de, dışarıdan başkaları tarafından görülerek dillendirilmesi, bizleri ayrıca çok memnun etmiştir. Bu ziyaretlerinden dolayı, teşekkür ediyorum" dedi.

Son Guncelleme: 22 Ocak 2015 19:21
  • Ziyaret: 3103
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.