Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Başkan Soy Hasta Ziyaretinde

13 April 2016 15:04 Kategori Güncel Haberler

Ellek Belediye Başkanı Recep Soy Ellek Belediyesinde hizmet yapmanın yanında kasaba halkının sorunları ile bire bir ilgileniyor. 

Kimi zaman düğün,cenaze kimi zamanda hasta ziyaretine giden belediye başkanı bu yaptığı davranışlar ile gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Tam bir belediye başkanından beklentileri fazlası ile karşılayan Recep Soy gittiği her ortamda vatandaşlar tarafından ilgi ve hoşgörü ile karşılanmaya devam ediyor. 

Bu yaptığı davranışlar hakkında 'Ellek Haber'e açıklama yapan Ellek Belediye Başkanı Recep Soy şunları söyledi;" Kasaba içerisinde ikamet eden vatandaşlarımızın büyük bir bölümü akrabamız. Doğal olarak sevinçli gününde ve üzüntülü gününde bir olmamız gerekir. Ben ister akraba ister yabancı olsun kasaba halkımızın hepsine aynı duygularla yaklaşıyorum.

Allah için elimden geldiğince davetlere icap ediyorum. Bugün ise hem akraba hemde komşum olan (Kocakahya lakablı) Mehmet Soy emimin eşi Halime teyzemizi Osmaniye Devlet hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak gönlünü kazandım" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 13 Nisan 2016 15:04
  • Ziyaret: 2495
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.