Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye Başkanından, Çalışana Tam Destek

10 February 2015 23:45 Kategori Güncel Haberler
Ellek Belediye Başkanı Recep Soy İşçilerin Yanında

Bugün DİSK sendikasının üyeleri Ellek belediyesini ziyaret ettiler. Ziyaretin konusu ise; sendikaya bağlı işçilerin maaşlarına yapılacak yıllık zam oranın belirlenmesi konusu idi. 

Belediye başkanı ile sendika yetkilileri Ellek belediyesinde bir araya gelerek anlaşmaya vardılar. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı RECEP SOY şu açıklamayı yaptı; Çalışan işçi kardeşlerimiz bizim insanlarımızdır. 

Belediyede çalışan işçi kardeşlerimizin maaşları düşük vaziyette seyrediyordu. Biz Ellek belediyesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İnanıyorum ki; bizden başka hiç bir yerde bu şekilde bir zam oranı uygulanmadı.

Disk sendika üyeleri ile anlaşmada her iki taraf da mutakıp kaldık ve ilk yıl için %12, ikinci yıl ise %12 zam olmak üzere iki yıl zaman zarfında %24'lük zam yapacağız. Umarım... İşçilerimizi mutlu etmişizdir"dedi.

Son Guncelleme: 10 Subat 2015 23:45
  • Ziyaret: 2247
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.