Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ben aday olmadım beni halkım aday etti

14 March 2014 22:42 Kategori Politika

Ellek Seçmeni Kararını Vermiş!

 

"Ellek Haber"muhabiri Belediye Başkan Adaylarından seçim çalışmaları hakkında bilgi almak için bir araya geldi. Bunlardan biri olan Saadet Partisi Adayı İshak Yeşildemir'esorular sordu.

 

Seçim faaliyetleriniz hakkında bilgiler verebilir misiniz?

 

İshak Yeşildemir, seçim çalışmaları ile ilgili sitemize açıklamalarda bulundu. "Ben aday olmadım beni halkım aday etti. Bunun gereği olarak, da üzerimize düşeni yapıyoruz. Ellek Beldesinde seçim çalışmalarımız çok güzel bir şekilde ilerliyor. Yakın zamanda partimize büyük katılımlar oldu.


Aydınlar mahallesi Muhtar adayı Hüseyin Çimen çevresi ile birlikte Saadet partisine katıldı. Yanı sıra: Nazım Topal, İbrahim Topal, Hasan gödeş ve komple kıvraklar ailesi bize desteklerini açıkladılar.Bu süreçtehuzur içerisinde seçim yaşamamıza katkıda bulunan herkeseminnettarız.

 

Bize destek veren ve gücümüze güç katan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bize inanan ve güvenen seçmenlerimizi kesinlikle mahcup etmeyeceğiz. Seçmenlerimizi güzel hizmetlerle oylarını taçlandıracağız, seçmenimiz bize:iyi ki oy vermişiz veİshak Başkanı tekrar seçmişiz dedirteceğiz" dedi.


Son Guncelleme: 14 Mart 2014 22:42
  • Ziyaret: 7507
  • (Suanki Oy 2.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.