Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bir Kuduz daha Köpek 3 çocuğu ısırdı

23 September 2016 06:02 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Gökçayır köyünde yeni bir kuduz vakası gerçekleşti. Son günlerde kuduz ile başı dertte olan Ellek kasabasından sonra, bir köpeğin Gökçayır köyünde 3 çocuğu ısırması vakası meydana geldi.

Kuduz endişesi ile Düziçi devlet hastanesine getirilen yaralılarda kuduz tespit edilmesi endişe yol açtı. Kuduz vakasının Ellek'ten sonra Gökçayır köyünde tespit edilmesi bölge vatandaşlarını derin endişelere sokarak tedirgin edildiği gözükmekte. Bu endişelerden dolayı vatandaşlar birbirleri ile dahai tokalaşmaktan kaçtığı gözükmektedir.

Öteyandan, çocukların tedavisine başlandığına, endişe edilecek bir şey olmadığına, tamamen kontrol altına alındığı bildirilirken, bölgeye gelen Düziçi Kaymamakı Mustafa Koç ve yetkililer, vatandaşara yaptığı konuşmada; "Endişe edilecek bir şeyin olmadığını gerekli tedbirlerin alındığını" söylediler.


Son Guncelleme: 23 Eylul 2016 06:02
  • Ziyaret: 4555
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.