Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bir belediye kendi sınırları içerisindeki yolu neden yapmıyor?

20 February 2015 21:55 Kategori Güncel Haberler
Ellek Halkı Gündemi Değerlendiriyor

"Ellek Haber" muhabiri kasaba halkının sesini sitesine taşımaya devam ediyor. Kasabanın her bölgesindeki vatandaşlarla bir araya gelen muhabirimiz, bu vatandaşlardan biri olan ve gündemi sıkı sıkıya takip eden Ahmet Boyraz'a bazı sorular sorarak görüşünü aldı.

Ellek-Karacaören arasındaki Yarbaşı Belediyesine ait yolu Ellek Belediyesin yapmasını nasıl karşılıyorsunuz?

Yarbaşı belediyesi bu konuda çok yanlış yapıyor. Bir belediye kendi sınırları içerisindeki yolu neden yapmıyor?.  Medya dan aldığımız bilgilere göre; bu yolu Ellek Halkı kullanıyor... diye yapmıyormuş. O zaman oradan sadece Ellek Halkı geçsin. Başka bir kişi geçmesin. Herkes bu mantığa güler. Madem ki, yola ve bu alana sahip çıkmıyorsun; Bu alan ve yol halkı ile birlikte ELLEK kasabasına bağlansın.

Ellek sizce ilçe olabilir mi?

Ellek kasabası ilçe olmayı yıllar önce hak etmişti. Fakat bu hakkı kullanamadık. Şimdi bu şans kapımızı bir daha çaldı. Yetkilere sesleniyorum; Ellek ilçe olmayı çoktan hak etti. Bu hakkın verilmesini yetkililerden arz ediyorum.

Son Guncelleme: 20 Subat 2015 21:55
  • Ziyaret: 2773
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.