Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Biz Olanları Konuşuyoruz, Tamamen Tarafsız Davranıyoruz

19 December 2014 21:30 Kategori Güncel Haberler
Biz Olanları Konuşuyoruz.Tamamen Tarafsız Davranıyoruz

Ellek belde halkı bu günlerde çevrede yapılan hizmetleri kendi aralarında konuşmaya başladı. Özelikle; Yeni göreve gelen Ellek belediye başkanı Recep Soy'un parti gözetmeksizin yaptığı hizmetler bölge halkının takdirini topluyor.Bu vatandaşlardan Mehmet Silgi, Bilal Boyraz, Halil Açık, Osman Abaylı Ellek belediye başkanı Recep soy'un hizmetleri hakkındaki görüşlerini "Ellek Haber" muhabirine anlattılar.

Bu kişilerin ortak fikri ise; Bölgemiz eski yıllarını arayacak duruma geldi. Şuan bu bölge çok işlek bir yer olması gerekirken etraf çok sesiz ve sakin. Bu durumu"Çiftçilik kan kaybediyor "diye de yorumlayabiliriz. 

Biz belde esnafları da bu olaylardan fazlası ile etkileniyoruz. Beldemize şuan güzel bir cami inşaatı var oraya bile yeterince yardım edemiyoruz. Camimizin inşaatı bile yarım kaldı. Buradan yetkililere sesleniyoruz; Yardım edebilecek kişileri Allah İçin yardım etmelerine bekliyoruz

Ayrıca beldemizin gelişmesine büyük önem veren Ellek belediye başkanımız Recep soyu'un; Derelerin ıslahına ve kanalizasyon olayına ağırlık vermesini istiyoruz. Eğer Recep Soy bu dediğimiz olayı çözerse "Bölgemizde ölene kadar Belediye Başkanlığını yapar. Bu iddiamızın da arkasındayız"diyoruz.

 Son günlerde bölgede konuşulan diğer konu ise; Ellek beldesinin İlçe olma müracaatı.Bu bölgenin ilçe olmasını hızlandıracak etkenlerin başında Ellek -Şekerdere yolunun büyütülerek daha kullanılır hale getirilmesidir. İlçe olma yolunda bu yolun önemi bizce çok büyüktür" dediler.
Son Guncelleme: 19 Aralik 2014 21:30
  • Ziyaret: 2004
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.