Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Büyük Bir Yetenek, Gol Kralı Oldu

22 December 2014 02:04 Kategori Güncel Haberler
Ellek Beldesinin Gururu

Ellek beldesinde doğan ve gençlik evresini bu beldede geçiren İrfan Mart; futbola düşkünlüğü ve merakı kendisinin bu alanda gelişmesini sağladı. Şuan 20 yaşında olan genç yetenek İrfan Mart; oynadığı güzel oyun ile dikkatleri üzerinde toplamasına neden oldu. 

Futbolda santrfor mevkinde görev aldı. Buradaki başarısı antrenörlerinin de dikkatini çekti. Bu güne kadar oynadığı her ligde gol kralı olmayı başaran İrfan Mart zekası ve becerisi ile ileride kendinden çok söz ettireceğini belli etti. Şuan Adıyaman ilininYAMANSPOR takımında oynamaktadır.

Burada oynadığı 7 maçta 14 kez fileleri havalandırdı. Muhtemelen bu yıl da gol kralı olacağı belli oldu."Ellek Haber" muhabirinin görüştüğü İrfan Mart şu açıklamalar da bulundu; "Ben futbolu çok seviyorum. İşini sevmek bir işte başarının yarısıdır. Ben başarımın arkasında bu sevginin yatığını söyleyebilirim. Benim gibi Ellek beldesinde yetişen bir çok yetenek de olduğunu biliyorum. Bu gibi yeteneklerin ellerinden tutarak gün ışığına çıkarılması lazım. Benim başarımı bir çok kulüp takip ediyor. 

Transfer etmek istiyorlar. Ancak benimde kendime göre düşüncelerim var. Bir İstanbul kulübünde oynamayı istiyorum. Adıyaman 1.Amatör liği A grubunda Playoof mücadelesi yapan Yamanspor kulüp başkanı Abdurrahman Vural bana büyük önem veriyor. Her konuda desteğini esirgemeyen başkan geçen yıl 20 gol ile gol krallığımın bu yılda olacağını dile getirdi. Umarım; bu başarımız Ellek beldemizde diğer arkadaşlarımıza da örnek olur ve onlarında önlerini açarız" dedi.

Son Guncelleme: 22 Aralik 2014 02:04
  • Ziyaret: 5246
  • (Suanki Oy 4.2/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 4 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.