Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Çavuşoğlu AVM'de Hediye Yağmuru Başladı

21 May 2016 18:00 Kategori Güncel Haberler

Düziçi ilçesi halkının gönlünde taht kuran Çavuşoğlu AVM büyük bir kampanya daha düzenledi. Tamamen Düziçi halkının yanında yer alan Çavuşoğlu AVM 16 Mayıs- 19 Haziran tarihleri arasında marketten 150 TL'lik alış veriş yapan bütün müşterilerine hediye çekiliş biletti veriyor.

Hediye sayısının fazla olması nedeni ile her alış veriş biletine hediye çıkmama olasılığı yok olduğu görülmektedir. İşletme sahibi Turan Kaya "Düziçi Times" sitesine bu kampanya ile ilgili şu açıklamaları yaptı;"Öncelikle bizi bu günlere taşıyan Düziçi halkına çok teşekkür ederim. Bizi tercih etmeleri gücümüze güç kattı.

Bizde bize verilen bu şansı iyi değerlendirmek için yeni bir kampanya başlattık. Bize kazandıran halkımıza bizde kazandırmak için geniş bir yelpazede hediyeler hazırladık.

"Boş yok" diye sloganla çekiş düzenleyen Çavuşoğlu AVM Bütün vatandaşlarımız hediyeler kazanır" diyerek bütün halkı bu kampanyaya katılmaya davet etti..
Son Guncelleme: 21 Mayis 2016 18:00
  • Ziyaret: 2596
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.