Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Çiftçiler zor durumda, ekinler başak verdi, içi boş…

19 April 2014 22:30 Kategori Güncel Haberler

Böyle Bir Şeyle İlk Defa Karşılaştım!

 

Bu gün Ellek Beldesinde ve çevre bölgelerdeki çiftçilerin sıkıntılarını araştırdık. Sitemize açıklamalarda bulunan İmirze Soy ve ailesi yetkililerden yardım istediler.




Şimdiye kadar, böyle bir durumla karşılaşmadıklarını ifade eden İmirze Soy "Ne yapacağımızı şaşırdık, nasıl hareket edeceğimizi bilmiyoruz. Eğer bu hububattan verim alamayacaksak sonunu beklemeden sökelim mi?


Bu konuda yetkililerin söylediklerine göre hareket edeceğim. Sadece benim 40 dönüm kadar tarlamda değil bu bölgedeki bir çok ekili arazilerde de bu durumla karşılaşmak mümkündür.


Herkes tarlasına gelip kontrol etmesini ve yetkililere bildirmesini istiyorum.Şuan ekin başları yeteri kadar gelişmiş ancak içinde tane yok, boş bir durumda saman yığını gibi mahsul oldu. Eğer yetkililer bu mahsul olmaz derlerse, geç kalmadan hayvan yemi olarak balya yem yaptıralım" diyorum.


Son Guncelleme: 19 Nisan 2014 22:30
  • Ziyaret: 5922
  • (Suanki Oy 3.6/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.