Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Cihan Mobilya ve AsyaPen Yenilik Peşinde

21 April 2016 17:38 Kategori Güncel Haberler
Ellek kasabasında faaliyet gösteren Asya Pen ve Cihan mobilya kaliteyi bir kat daha artırdı. Bu sektördeki yarışta emin adımlarla ilerleyen Cihan mobilya sahibi İbrahim Gökçe sıfır hata ve kaliteyi vatandaşın ayağına getirdi. Son olarak makine sayılarına takviye yapan İbrahim Gökçe geldikleri son durum hakkında şu bilgileri verdi;" Hizmet verdiğimiz bu sektörde en iyi hizmetti halkımıza yaşatmak için son teknoloji ürünlerini işletmemize aldık. 

Çizerli marangoz makinesi ve kaplama makinesi ile daha çok tercihe ve ihtiyaca cevap vereceğiz. "Bu renk veya bu sistem bizde yok" diye bir cevap vermeyeceğiz.  Mobilya sektöründe en çok ihtiyaç duyduğumuz  bu makineler sayesinde gücümüze güç kattık." 


Bütün halkımızın içi rahat olsun" her yeniliği onlar için yapıyoruz. Bizi bilmeyenleri işletmemize davet ediyorum. Hem kalite hemde maddiyat konularında gelin farkımızı görün diyorum. Bizi tercih edenler 0 541 860 66 86 numaralı telefonumuzda bize günün her saatinde ulaşarak bilgi alabilirler" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 21 Nisan 2016 17:38
  • Ziyaret: 2246
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.