Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç'un Cumhuriyet Bayramını Kutlama Mesajı

29 October 2014 14:08 Kategori Güncel Haberler

Büyük Türk Milletinin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri olan; birlik ve beraberliğimizin timsali, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK`ün önderliğinde, milletimizden alınan güçle kurulan, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti`nin 91. Yıldönümüne sevinç ve coşku içerisinde ulaşmış bulunmaktayız.

Atatürk`ün 29 Ekim 1923 tarihinde "Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.”diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, O`nun Türk Milletine bıraktığı en büyük mirasıdır.

Gururla kutladığımız bu mirasımızın 91. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk`ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.

Bu duygularla, Cumhuriyet coşkusu içinde, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluşunun 91. yılını kutluyor, tüm Düziçi’li vatandaşlarımızla birlikte Cumhuriyet coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Mustafa Koç
Düziçi Kaymakamı

Son Guncelleme: 29 Ekim 2014 14:08
  • Ziyaret: 1848
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.