Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Elleğin Gelişmesini Beklerken Çöküşünü İzliyoruz

19 July 2014 12:54 Kategori Güncel Haberler

Ellek Kasabasın da ki PTT'nin özelleştirmeye geçilmesi konusunda söz alan Lütfi Soy, elleğin gelişmesi beklerken çöküşünü izliyoruz ve buna sessiz kalıyoruz''dedi. Kasabada tek olan PTT onca insanın ihtiyaçlarını karşılarken kapanması veye özel kişi tarafından yürütülmesi ellek vatandaşları bir hayli kuşkuya düşürdü. Vatandaş PTT'nin böyle devam etmesini isterken, PTT'nin özelleştirmesine de karşı çıktı. Bu konuda sözlerini şöyle dile getiren Lütfi Soy şunları söyledi;

'' Kasabada ki PTT'nin bu haline ne oldu da özelleştirilmeye geçiliyor anlamadım. Biz bu kasabanın gelişmesi beklerken bir yandan bu durum gibi olayların çıkmasıyla çöküşünü izliyoruz. Benim görüşümle özelleştirmeye geçen PTT bu kasabada fazla yürümez. Yürümediği gibi kimseye de faydası olmaz. Biz PTT ATM'si beklerken, PTT'nin özelleştirilmesine şahit oluyoruz.

Ayrıca diğer bankaların da ATM'sini bekliyoruz. Bu ATM'nin bu kasabaya getirilmemesi sebeplerinden bir tanesi dolmuşçuların para kazanamamasıdır. Dolmuşçular kendi menfaatlerini düşünerek,bu kasabanın gelişmesini önlüyorlar. Bu gibi durumlarda belediye başkanı Recep Soy'dan yardım bekleyerek kasabanın gelişmesi için karşıya çıkan engelleri önlemesini bekliyoruz''dedi.
Son Guncelleme: 19 Temmuz 2014 12:54
  • Ziyaret: 2232
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.