Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Beldesinin İkinci Ana Yolunun Yapımı Başlıyor

22 December 2014 02:26 Kategori Güncel Haberler
Ellek Beldesinin İkinci Ana Yolu

Ellek beldesinde Ellek Belediyesinin yol çalışmaları tekrar hız kazanıyor. Herkes için sorun olan bölgelere hizmet için kolları sıvayan Ellek belediye başkanı Recep Soy önümüzdeki günlerde mevcut ana yolun dışındaki bir alanda yol çalışmasına başlayacak.

 Bu alan mevcut ana yolun jokeri durumunda kullanılabilecek olan Çıraz Mahallesinden başlayarak Mertler Mahallesini de içine alan ve Ellek Sağlık Ocağına kadar uzanan hattın parke taşı döşenerek yapılacak yoldur. Bu konuda buralarda ikamet eden vatandaşlar ile bir araya gelen "Ellek Haber" muhabiri Mustafa Kırşan ile görüştü; "Bu yolun yapılması bu bölgede yaşayanlar açısından çok güzel olacaktır. Bu yol ile ilgili çalışmaları yürüten Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'a mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.


Son Guncelleme: 22 Aralik 2014 02:26
  • Ziyaret: 2587
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.