Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir Gelişmeleri Değerlendirdi

12 February 2014 22:20 Kategori Öne Çıkanlar
Halkın Adayı İshak Yeşildemir

"Ellek Haber" muhabirimize Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir son günlerde yaşanan gelişmeleri anlatarak bazı değerlendirmelerde bulundu.  İshak Yeşildemir diyor ki; seçmenimiz bize sahip çıktı. Ben adayım diye halkımızın karşısına çıkmadım

Vatandaşlarımız  beni adayları olarak gördüler, adayımızsın dediler ve beni bağırlarına bastılar. Dediğim gibi; aday olunmaz aday edilir sözü benim için uygulandı. Beni halkımız aday etti. Halkımız aday belirlemede partinin tercihine sert tepki gösterdi. Bunu net ve açık bir şekilde dile getirdiler. Biz bu güvene layık olmak için yola çıktık. İlk zamanlardaki desteklerinden daha fazla destek veriyorlar. Bizim uğradığımız haksız uygulamanın karşısında durarak, doğruyu göstereceklerini yapılan haksızlığın asla unutulmayacağını dile getirdiler.            
Son Guncelleme: 12 Subat 2014 22:20
  • Ziyaret: 2853
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.