Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediye Başkanı Recep Soy Ankara'da

15 October 2014 16:05 Kategori Güncel Haberler

Bölgemize En Güzel Hizmetleri Yapacağız...

"Ellek Haber" muhabiri Ellek Belediye Başkanı Recep Soy ile Ankara da yaptığı görüşmeleri sitesine taşıdı. Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'un başkentte yaptığı görüşmeler hakkında bilgi aldık. Ellek Belediye Başkanı Recep Soy sitemize şu açıklamalarda bulundu;



Bizim Ankara da bulunma sebebimiz kısaca; bölgenin alt yapı ve kanalizasyon sorunlarını çözmek amaçlıdır. Ellek Belediye Başkanı Recep Soy, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal, Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım'ın bulunduğu toplantıda MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve AKP Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal da katıldı. Toplantının amacına uygun olarak gerçekleştiğini belirten Ellek Belediye başkanı RECEP SOY; Biz şuan, burada bulunan bölge belediyelerimizle birlikte koordineli bir çalışma yürüterek projemizi sunduk. Umarım; projemiz istediğimiz şekilde sonuçlanır ve kabul olur" dedi.

Son Guncelleme: 15 Ekim 2014 16:05
  • Ziyaret: 3211
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.