Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediye Başkanı Recep Soy: En İyi Hizmeti Yapacağız

06 September 2014 10:06 Kategori Güncel Haberler

En İyi Hizmetti Yapacağız...

" Ellek Haber" Ellek beldesinde yarım kalan hizmetleri bitirmek için son sürat çalışıyor. Daha önceki belediye başkanı zamanında yarım kalan Arıklar Mahalle Parkının yarın kalan yerlerin bitirmek için belediye ekipleri çalışmalarını bu parka kaydırdı.



Belediye Başkanı Recep Soy çalışmaları yerinde izlemek için parka geldi. Recep Soy bu konuda "Ellek Haber"e şu açıklamaları yaptı; Biz göreve geldiğimizde ilk söylediğimiz şey Ellek Halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu belirmiştik. Bu amaçla yollar, su, temizlik gibi konulardan sonra mevcut parkların bakımı dedik. Burasını vatandaşların rahatça gelip çaylarını içerek dinleneceği alan oluşturma gayreti içindeyiz.



Burasının bir tuvaletti bile yoktu. Atık suların bu alanda rahatsızlık vermemesi için kanalizasyon döşemesi yapıyoruz. Akşamları vatandaşların gelerek burada eğlenmeleri için ışık düzenini yeniden modernleştirerek hizmette sunuyoruz. Ellek için yapacağımız çok güzel şeyler var. Vatandaşlarımızdan acele etmemelerini ve bize güvenmelerini istiyorum" dedi.

Son Guncelleme: 06 Eylul 2014 10:06
  • Ziyaret: 3732
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.