Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

16 July 2014 12:35 Kategori Güncel Haberler
Geç Kalmış Bütün Hizmetleri Yapılıyor
Ellek Beldesine çağın gerektirdiği hizmetlerin yapılması için Ellek belediyesinin elemanları gece gündüz çalışıyor. Bu ramazan ayında bile belediyenin yol yapımında görevli ekipleri oruç tutarak kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapma yarışındalar.


 Bu konuda; ekip amiri Yusuf Yıldız yaptığı işler hakkında "Ellek Haber"'e şu şekilde açıklamalarda bulundu; Bizim uzun zamandan beri, Ellek Beldesin de en çok sorun yaratan, Çevlik Mahallesinin Konacak yokuşunda çalışmalarımız yoğunluk kazandı. Bu alan yıllarca ihmal edilen bir bölgedir. 


Ellek Belediye Başkanı Recep Soy bura ile ilgili sorunları çok iyi bildiği için burada çok ciddi hizmetler yapmaya başladı. Daha önceleri çok tehlikeli bir yol olan bu alanların genişletilerek, karşıdan gelen arabaların daha iyi bir şekilde görülmesi sağlandı. Her zaman yağışlı havalarda yıkılan yolun etrafındaki toprak alanlara perde betonlar dökülerek yıkılmaların önüne geçildi. 


Her zaman atık suların yol içine girdiği ve pis kokuların rahatsız ettiğini dile getiren buradaki halkımız için bu gün buradan geçen yol içine atık su boruları döşenerek atık su tahliye alanları yapıldı. İleri ki; aşamalarda bu yolun parke taşların döşemesi yapılarak modern bir alana dönüşecektir. İnanıyorum ki; Ellek Halkı hak ettiği hizmetti yeni belediye başkanı Recep Soy ile yakalayacaktır.
Son Guncelleme: 16 Temmuz 2014 12:35
  • Ziyaret: 3436
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.