Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediyesine Yeni Bir Hizmet Aracı Daha..

25 July 2014 22:57 Kategori Güncel Haberler
Belediyeye Tebrik Yağıyor

Son günlerde hızlı çalışan Ellek belediyesi hizmetlerini kolay hale getirmek için araç yenilemeye başladı. Ellek halkına daha iyi hizmet sunabilmek için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan belediye başkanıRecep SOYyol yapımı ve su sorunu ile ilgili iyi mücadeleler vererek ellek halkına iyi ve rahat bir yaşam sunmayı hedefliyor. Başkan önümüzdeki aylarda daha yeni hizmet araçlarının da geleceğini dile getirdi. 

Ellek li vatandaşların bu araç ne işe yarayacak gibi sorular aldık. Bu araç kasabamızın herhangi bir yerinde tıkanıklık olduğunda etrafa zarar vermeden o tıkanıklığı giderme ve kirli suyu içine çekme gibi özellikleri vardır. Halkımızın sorunlarını da en az hale getirmeye çalışan ellek belediyesine halkın çoğu kesimlerinden tebrikler yağıyor.

Son Guncelleme: 25 Temmuz 2014 22:57
  • Ziyaret: 1810
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.