Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Haber yayın yaptı belediye harakete geçti

23 October 2016 22:20 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek kasabasında yaptığımız yayınların ses getirmesi hem Ellek Haber olarak bizleri hem de Ellekli vatandaşları memnun etmektedir.

"Konut ve İnşaat yapımı Ellek de çok hızlı genişliyor" başlıklı haberimizden sonra Ellek Belediye başkanı Recep Soy; " Tarım arazilerine yapılan konut inşaatlarının dağlık bölgelere kaydırmak için, çözüm aramaya başladı.

Ellek Haber'in yayınından sonra harakete geçen Ellek belediye başkanı Recep Soy; " İlk iş olarak "Gücükburnu" mevkiinde bulunan imar bünyesindeki yolları açmaya karar verdiklerini" söyledi. Yollar açıldıktan sonra da insanlar buraya rahat gidip geleceğini ve evimizide rahat bir şekilde yapacağız diyen Ellek'li vatandaşlar, konunun takipçileri olacaklarını söylediler.

Bir inşaat firmasında çalışan Nebi Kıncal'ın Ellek Haber de yayınlanan haberinden sonra, belediyenin harekete geçmesi herkesi memnun etmesi sevindiricidir.


Daha Öncesinden Ellek Haber'in yaptığı Yayın..


Konut ve İnşaat yapımı Ellek de çok hızlı genişliyor

16 Ekim  2016 21:13 KategoriEkonomi
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek kasabasında, son günlerde konut yapımı artarken aynı zamanda inşaat sektöründe de gelişmeler göstermektedir. Ellek Kasabasında mütahitlik yapan Hidayet Soy'un yanında çalışan Nebi Kıncal, işini severek yaptığın, yıllardır bu işin içinde olduğunu ve uzman bir seviyeye geldiğini söyleyen Kıncal, ayn zamanda da Ellek kasabasında inşaat sektörünün çok hızlı geliştirme gösterdiğini Ellek Haber'e anlattı.

Ayrıca,inşaat sektörünün tarım alanlarına kaydığını bu ise hiç iyi olmadığını dağlık kısımlara konut yapımının genişlemesi gerektiğini söyledi.Yoksa şu an tarım yapılan arazilere konutların yapılması ileride ürün yetiştirecek boş alanları bulamayacaklarını söyleyen Nebi Kıncal,belediyenin imar planları yapması gerektiğini ve ona göre konut yapımı yapılmalıdır dedi.

Bu gün Ellek de kanalizasyon yapımı devam etmektedir ama, ileride her hangi birşeyin yapımı için bunların bozulup tekrar yapılmasını sağlayacak etkenlerin bir araya gelmemesi için, belediye önceden imar planını yapmalıdır dedi.




Son Guncelleme:16 Ekim 2016 21:13



Son Guncelleme: 23 Ekim 2016 22:20
  • Ziyaret: 6772
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.