Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Halkı Çalışkanlığını Gösterdi

15 October 2014 16:00 Kategori Güncel Haberler

Herkes İçin Örnek Bir Çalışma...


Bugün Ellek beldesi Orta oba Mahallesinde bulunan Ellek ilköğretim ve Ellek Ortaokulunda takdir edilecek çalışmalar yapıldı. Beldenin bu bölgesinde yaşamını sürdüren vatandaşlar çocuklarına en iyi eğitimi almalarını istemişlerdi. Bu nedenle de bu okul içerisinde bir anaokulu açılmasını okul müdürü Hakan Enci'ye bildirdiler. Okul müdürü, bu isteğe olumlu yanıt verdi ve bunun için çalışma başladı. Gerekli bütün yerlere müracaat ederek bir ana okul açılmasını ilçe milli eğitim müdürlüğünden istedi. Lakin; beklentiler boş çıktı. Bunun sonucu olarak da, vatandaşlar bu bölgede bir anaokul yapmak için çalışmalar başlattı. Durumu iyi olan vatandaşlardan yardımlar toplandı. Bu çalışmalarda okul aile birliği başkanı Metin Coşkun büyük katkı sağladığı belirtildi. Bu konuda açıklama yapan Metin Coşkun; "Hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız yardımlar sayesinde okulumuzu bu duruma getirdik.




Burada yardımlarını esirgemeyen Ellek Belediye Başkanı Recep Soy ve çalışmalarda büyük emek sarf eden Cemil Onuş bey'e teşekkür ediyoruz" dedi. Ayrıca okul müdürü Hakan ENCİ, müdür yardımcısı Fatih Karagüzel, Ayşe ÇOBAN "Ellek Haber"'e açıklamalarında şu noktaya değindiler; Bu okulun yapımı tamamen vatandaşlarımızın desteği ile olmuştur. Bugün burada yapılan kermesin bütün yemekleri halkımız tarafından yapılmıştır. Toplanan yardımlar da bu anaokulun yapım masraflarında kullanılacaktır. Yardım için bir çok yere başvurduk.



Ancak istediğimiz kadar yardım alamadık. Fakat halkımız bu işe el atınca en güzel sonuca doğru hızlı bir şekilde ilerlediğimizi gördük. Buraya yardımlarını esirgemeyen bütün halkımıza teşekkürü borç biliriz" dediler.
Son Guncelleme: 15 Ekim 2014 16:00
  • Ziyaret: 3502
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.