Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Halkı PTT'den Hak Ettiği Hizmeti Bizimle Almaya Başladı

14 October 2014 14:47 Kategori Güncel Haberler

Ellek beldesinde özelleştirilen PTT'nin çalışmalarını yerinde inceleyen "Ellek Haber" muhabiri belde insanları ve özelleştirmeyi kazanarak işletme hakkı kazanan Celal Keser ile görüştü. "Ellek haber"e açıklama yapan vatandaşlardan Mehmet Gök şunları söyledi; "Burası şuan gerçekten güzel hizmet veriyor. Önceden bazı işlerimiz için Düziçi Merkez PTT binasına gitmemiz gerekiyordu. Burası faaliyete başlayınca ilçeye gitmemize gerek kalmadı.





Düziçi ilçe posta hanesinde hangi hizmetler yapılıyorsa şuan burada aynı hizmetler de yapılmaya başlandı. Beldemizden şuan yurdumuzun her yerine kargo hizmetlerinin de yapıldığını belirttiler. Bu hizmetlerin yapılması çok hoşuma gitti. Benim burada gördüğümden çıkardığım sonuç; Artık Ellek beldesi çağı yakalamaya başladığı yönündedir" dedi. İşletme sahibi Celal Keser de şu noktalara değindi; "Bu işletme ile Ellek Vatandaşları hak ettiği hizmete kavuştu.






İş yerimizde eksiklerimizin olduğunu biliyoruz ve bu eksikliklerimizin en kısa zaman da giderileceğini söyleyebilirim. Merkezi yerlerdeki PTT'lerde hangi hizmetler yapılıyorsa, burada da aynısı yapılacaktır. İşletmemiz de güler yüzle karşılaşan vatandaşlarımız işlerini hızlı bir şekilde yaparak gidiyorlar. İş yerimize gelen herkes mutlu bir şekilde ayrıldıklarını gördüm. Bize verilen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirme niyeti ve gayreti içerisindeyiz" dedi.
Son Guncelleme: 14 Ekim 2014 14:47
  • Ziyaret: 2210
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.