Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabası Gittikçe Daha da Gelişiyor

22 April 2016 20:21 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabasında Ellek Belediyesi çalışmaları göz doldurmaya devam ediyor. Ama bu kadar güzel çalışmaların yanında vatandaşlar tarafından olması istenilen bazı noktalarda var. Bu konuda "Ellek Haber"e açıklama yapan Muzaffer Gökçe şunları söyledi;" Ellek kasabasındaki gelişmeler çok daha önceki yıllarda olması lazım olduğunu herkes bilir. Bu yapılan dere ıslahı, parke yollar ve kanalizasyon çalışmaları en çok ihtiyaç duyulan hizmetlerdir. Bunu belediye başkanımız Recep Soy çok iyi başarıyor. Fakat bizimde duyduğumuz bazı detaylar hoşumuza gitmedi. 

Bu sıkıntı ise; yapılan kanalizasyon çalışmalarında dışında bazı bölgelere kanalizasyon ağının dönüşmeyeceği konusudur. Bu konuda Belediye Başkanımız Recep Soy'a "Ellek Haber" aracılığı ile seslenmek istiyorum;" Başkanım... hizmetleriniz yüzümüzü güldürüyor. Fakat kanalizasyon konusunda korkmayın kasabamızın her yerinde bu projeyi uygulayalım. Kasabamızın her mahallesinde ve caddelerinde elimize geçen bu fırsattı uygulayalım. Bir daha bu hizmetleri yapılması demek yapılan yolların tekrar bozulması demektir. Bu konuda bize düşen bir görev var ise seve seve yaparız. Ne olur... kanalizasyon ağını her yerde uygulayalım" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 22 Nisan 2016 20:21
  • Ziyaret: 2974
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.