Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabası köylüleri nihayet yollarına kavuştu

20 May 2015 20:44 Kategori Güncel Haberler

Osmaniye’ye bağlı Ellek Kasabası köylüleri nihayet yollarına kavuştu. Ellek Belediyesi, yoğun şikâyet aldığı mahallelerde yol çalışmasına başladı.


Osmaniye’nin Ellek Belediyesi kasabanın ana yol çalışmalarına ara vermeden devam ederken, yolları bozuk olan bazı mahallelerin ve sıkça kullanılan dağ yollarının yapımına başladı. Daha önce ana yol üzerinde kilitli taş döşemesi yapılırken, şimdi de dağ yollarında yol çalışmalarına hız verildi. Ellek Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gök, vatandaşlardan dağ yolları ile ilgili şikâyetler aldıklarını ve belediyeye bu şikâyetleri bildirdiklerini söyleyerek şunlara değindi.


"Kasaba halkının çok sık kullandığı bu dağ yolunda çalışmalar yapılarak yollar genişletildi. Bu yollardan şuan tarlası olan vatandaşlar arabaları ile tarlasına ulaşabiliyor. İleri aşamalarda bu yolda kumlama yapılarak daha hoş görünür hale getirilecek. Bunun gibi diğer yerlerdeki dağ yollarının da bakıma alınacağını biliyoruz. Bu konuda çalışmalar yürüten Ellek Belediye Başkanımız Recep Soy'a halkımız adına teşekkür ediyorum" diyerek vatandaşlara biraz daha sabırlı olma çağrısında bulundu.


Son Guncelleme: 20 Mayis 2015 20:44
  • Ziyaret: 3242
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.