Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasında Medyasız Sergi Açılışı, Sönük geçti

21 May 2015 19:33 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabasında Halk Eğitim ve Dikiş-Nakış kursu öğrencilerinin aylarca çalışarak oluşturdukları el emeği göz nuru ile işlenen ürünlerin sergilendiği sergiden vatandaşların geneli gecikmeli olarak haberdar oldu. Bir çok bölge insanının dahi haberdar olamadığı "sergi" sönük geçti.


Ellek Kasabasında, "Ellekhaber.Tv" "Ellekhaber.com" VE bir ellekli tarafından çıkartılan Osmaniyetimes.com, duzicitimes.com ve haberbahce.com" gibi haber siteleri ile bölgede yoğun bir haber akışı takip ederken.... Ellek Kasabasında, Ellek Merkezli TV ve haber sitelerinin açılışa davet edilmemesi vatandaşlarca tepkilere yol açtı..


Davet organizasyonun iyi yapılmadığını söyleyen vatandaşlar, her hangi bir kasıt olmadığı ve organizenin iyi yapılmadığını söylediler.


Ayrıca, sergi yapılıyor ve bu serginin vatandaşlara duyurulması gerekirken, basının davet edilmemesi, ve bölgede en güçlü medya'ya sahip Ellek Kasabasının, kendi medyasını haberdar edilmemesi ayrıca tepkilere yol açtı...


Son Guncelleme: 21 Mayis 2015 19:33
  • Ziyaret: 2931
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.