Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasında Susuz Yaz Sona Erdi‏

14 July 2015 12:05 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabası yıllarca içme suyu sorunu ile zor günler geçirmişti. Kimi yerde içme suyu çok kuvvetli akarken kimi yerde çeşmelerden içme suyu kesintileri halkı çileden çıkarıyordu. Belediye başkanı Recep Soy bu sorunun üzerine ciddi adımlarla eğilmiş ve sorunu çözmüştür. Bu konuda kasaba halkı ile bir araya gelen "Ellek Haber" muhabiri vatandaşlara geçtiğimiz yıllarda sorun teşkil eden konuları sordu. İçme suyu ve sivrisinek sorunlarını belde vatandaşlarından Ejder Yıldız'a sorduk. Konu ile ilgili olarak Ejder Yıldız;" Kasabamızda bizi rahatsız eden herhangi bir sorun şuan da yok. Geçtiğimiz yıllarda gece 22:00 sabah 05:00 arası içme sularımız kesiliyordu. Fakat bu zamana kadar böyle bir sorun kasabamızın %90 da yaşanmadı. Yüksekte kalan bir iki ev var.Bu bölgelerde bu gibi sorunlar olabilir.

Suyun bu şekil akması bizi çok mutlu etti. Diğer sorun ise sivrisinek sorunu idi. Bu sorun bile rafa kalktı diyebilirim. Belediyemiz ilaçlamayı eksiksiz ve etkili bir şekilde sürdürüyor. İnşallah bu güzellik devamlı sürer. Bu konuda belediye başkanımız Recep Soy'a teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 14 Temmuz 2015 12:05
  • Ziyaret: 2427
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.