Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasında Yol Çalışması

15 November 2015 15:43 Kategori Güncel Haberler
Ellek kasabasında Peçenek mahallesi ve Aydınlı mahallerinde yol yapım çalışmaları yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Peçenek mahallesinde yollara parke taşları döşenerek görsel açıdan mükemmel yol yapıldı. Bu hafta başından bu güne kadar belediye ekipleri Aydınlı mahallesindeki yollardaki yollar genişletilerek parke taş döşemesi yapıldı. Peçenek mahallesindeki gibi güzel görüntüler Aydınlı mahallesinde de oluştu.

 Konu ile ilgili olarak "Ellek Haber"e açıklama yapan Ellek Belediye Başkanı Recep SOY şunları söyledi;"Ben belediye başkanlığı için aday olduğum zaman Aydınlı halkına söz vermiştim. Aydınlı halkının kanayan yarası gibi olan yollara parke taşlar döşeyeceği mi vaat etmiştim. Ben verdiğim sözü unutmadım ve gereğini yapıyoruz. İlk göreve geldiğim günden bu güne kadar kasabamızın ana yolu için uğraştık ve sonunda bu yolu bitirdik.

 İleri günlerde İnşallah... kasabamızın derelerin Islahı ve Kanalizasyon için çalışmalar başlayacak. Biz bu projelerin dışında kalan Peçenek mahallesi ve Aydınlı mahallelerindeki sorunlara eğildik. İlk önce bu bölgelerde vatandaşların en çok şikayet ettiği konuların başında gelen yol sorununa eğildik ve gereğini de yapmak için son gücümüzle çalışıyoruz. Bu konularda bize destek veren Ellek halkına sonsuz teşekkürler ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 15 Kasim 2015 15:43
  • Ziyaret: 2367
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.