Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasının Çehresini Değiştirecek Bir Meydan Yapılacak

26 August 2015 10:45 Kategori Güncel Haberler

Ellek Kasabasında ana yol yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ana yol üzerindeki bazı noktalarda yol yapım çalışmaları kısa bir süreliğine durdurulsa da hizmetlere kalındığı yerden devam ediliyor.

Ellek Haber muhabiri; Ellek Belediye Başkanı Recep Soy ile bir araya gelerek şuan devam eden yol yapım çalışmalarını ve hedeflediği hizmetleri ele aldı.
Ellek Belediye Başkanı Recep Soy;" Burada yarım bıraktığımız yolu ileri günlerde tekrar yapımına başlanacağını söylemiştik.Şimdi bu yarım kalan yolun yapımına tekrar başlandı. Ellek sağlık ocağından başlayarak Çevlik mahallesine kadar olan bu yolu genişletilerek parke döşemesine başladık. İlk önce bu dört yol ağzı olan bölgede bir meydan yapacağız. Bundan sonra yolun ileri metrelerinde dar olan bölgeleri de genişleteceğiz. Bu yolun genişletilmesinde bize destek veren arazi sahiplerine de teşekkür ediyorum. Bu alanlardaki genişletme işi de yapıldıktan sonra ana yol yapımı bitti diyebiliriz. Bu işimizde bittikten sonra ara yollara da ağırlık vereceğiz. İnanıyorum ki; Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra herkes bu hizmeti çok beğenecekler" diye konuştu.


Son Guncelleme: 26 Agustos 2015 10:45
  • Ziyaret: 3363
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.