Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasının Yeni Hizmeti

19 July 2014 14:11 Kategori Güncel Haberler

Ellek belediyesin çalışmaları hızla devam ediyor. Yukarı çevlik mahallesinin ana yolunu önce genişletildi daha sonra parke taşı döşenerek, hizmet yolunda devamını sürdüren ellek belediyesi, diğer bozuk olan yerlere ise asfalt dökerek bakım ve onarımını sağladı. Vatandaşın bu durumu görerek belediye başkanı Recep Soy'dan çok memnun olduklarını dile getirdi. Yolların bakımı diğer hizmetlerden önemli bir yer aldığını söyleyen belediye başkanı Recep Soy sözlerine şöyle devam etti;

'' Bu kasabanın en büyük derdi yol sıkıntısıdır. Bu yüzden yolların tamamını bakım ve onarım yaparak elimizden geleni yapıyoruz. Önce yollara tamirat olarak çukur bölgelere asfalt döktük. Şuan ise çevlik mahallesinin bu büyük rampa yokuşunu tamamen parke taşı yaparak yolu daha düzenli bir duruma getirmeye çalışıyoruz. Tabi ki bundan önce buranın dar olması olası kazalara neden oluyordu, şimdi ise genişlettik ve şuan en son olarak parke taşımızı döşüyoruz. Ellek vatandaşına yapılan bu hizmetler hala yetersiz olduğunu biliyoruz. Onun için çalışmalarımıza hızla devam ederek gereken daha bir çok hizmetleri yapmaya hazırlanıyoruz''dedi.











Son Guncelleme: 19 Temmuz 2014 14:11
  • Ziyaret: 3354
  • (Suanki Oy 2.7/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.