Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek de Adaylar oy kullanmak için sandığa gitti

30 March 2014 16:03 Kategori Sokağın Nabzı


Mahalli İdareler Seçimi için oy kullanma işlemi sürerken Ellek Kasabasın da Adaylar ve Ellek’li vatandaşlar oy kullanmak için sabah saatlerinde sandık başına gitti.

Adayların seçim çalışmaları boyunca, birbirlerine karşı nezaket anlayışı içinde geçen seçim çalışmaları, aynı nezaket içerisinde de oylarını kullandılar.

Adayların ortak bir anlayış içerisinde; " Umarız bu seçim herkes için hayırlısı olur. Seçimlerin sonunda Ellek Kasabamız kazanır. Ellek’li vatandaşlarımız kazanır” dedi.

Büyük bir katılımın olduğu Ellek kasabasından, vatandaşlar bu sefer oylarına sahip çıkarak, büyük katılım göstererek, sabahın erken saatinde oylarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdiler.

Oylarını veren Ellek’li vatandaşlar evlerinden, seçim sonuçlarını takip etmeye başladılar. Hem Ellek Kasabası seçim sonuçlarını takip ederken, bir taraftan dan Türkiye genelini takip etmeye başladılar. Yerel seçimin ulusal bir seçim haline dönüşmesi, Ellek’li vatandaşların tüm Türkiye genelinde seçim sonuçları neler olacağı merakı içinde beklemeye başladılar….





Son Guncelleme: 30 Mart 2014 16:03
  • Ziyaret: 5230
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.