Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek de vatandaşın derdini bir iş adamı dinliyor

08 October 2016 12:33 Kategori Güncel Haberler
Osmanilye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek kasabasından Zeytin hasadı başladı. Özellkle bayanların çalıştığı Zeytin hasadı, aynı zamanda bölgeye ekonomik katkı sağlamaya başlamasının yanı sıra bir takım sorunlarıda beraberinde getirmesi dikkat çekmeye başladı.

Seslerini duyuramayan Zeytinciler, dertlerini Ellek kasabasında bir iş adamı olan Nurettin Mart vasıtası ile duyurmaya çalışıyor. Hiç bir zahmeti umursmayan Mart, herkesin yardımına birinci elden koşarak ne dertleri var tespit ediyor daha sonra da yetkililere aktarıyor.
Ellekli vatandaşlarca bu durum takdirler karşılanmaktadır. Ayrıca, bazı vatandaşlar Ellek Haber'i arayarak şöyle söylediler; "Yetkililerin yapması gereken bu tür tavır ve davranışları içimizden birisinin gönüllü olarak yapması bizleri onurlandırmaktadır" dediler.

Öteyandan, Ellek Haber'e açıklamada bulunana Nurettin Mart, Ellek kasabasından her hangi bir vatandaşlarımızın ne ihtiyacı ve sorunu var bizlere iletebilirler ya da araya bilirler.. Biz sorununu ve derdini dinledikten sonra elimizden gelilyorsa kendimiz çözeriz, gelmiyorsa da gerekli yetkililere ileterek kendi vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışırız" dedi.
Son Guncelleme: 08 Ekim 2016 12:33
  • Ziyaret: 3737
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.