Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek de yollar ölüm saçıyor

09 July 2016 08:35 Kategori Güncel Haberler


Osmaniye'ye bağlı Ellek Kasaba girişinden kasabanın sonuna kadar takip eden yol güzergahı üzerinde arabalar ve motosikletler adeta ralli yapıyor. Uzun bir yol güzergahı üzerine kurulan Ellek kasabası, yol güzergahı boyunca evlerle sıralanmıştır. Uzun bir yolun etrafı yerleşim evleri ile sarılı güzergahlar üzerinde hız kesici kasislerin bulunmayışı, hem kazaya hem de ölümlere neden olmaktadır.


Vatandaşlar, acilen yollara belediyenin tespit ederek kasisler (hız kesici) bariyelerin oluşturmasını istemektedir. Kazalar olduktan sonra bir işe yaramadığını söyleyen Ellekli vatandaşlar, kaza olmadan önce acilen hız kesici kasisler oluşmasın Ellek belediyesinden istemektedirler.


Öteyandan, Ellek kasabasında trafik denetlemesinin olmadığı, çok küçük yaşlardaki çocukların araç ve motosiklet kullandığı ve kazalara yol açtığını söyleyen Ellek'li vatandaşlar, kendi başlarını yaktıkları gibi, kazaya neden olduğu ailenin de başını yakmaktadır dediler. Acilen bölge denetlenmeli trafik kuralları sonuna kadar uygulanmalıdır,ehliyetleri gözden geçirilerek, trafik kurallarına uymayanların ehliyetlerinin ellerinden alınması gerektiğini" söylediler.


Son Guncelleme: 09 Temmuz 2016 08:35
  • Ziyaret: 7951
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.