Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek'te Büyük Açılış

06 June 2016 23:24 Kategori Güncel Haberler

Osmaniye ilimizde büyüklük bakımından 2. ilçemizin 1. büyük Camisi olan Ellek Peçenek Merkez Camisi Dünya Kuran okuma birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve Hafız Ahmet Tayyar hocalarımızın katılımları ve Kuran Tilavetleriyle beldemizin hizmetine açıldı. 

Başta Ellek belediye başkanı Recep Soy olmak üzere çeşitli konularda konuşmalar yapıldı. Recep Soy konuşmasında "Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bildiğini belirtti." Daha sonra ilahiler ve Kuranlar okundu.Ve son olarak Ellek Merkez Camii açılışında, Camiye yardım eden hayırseverler arasından Umreye gönderilecek bir kişi için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonucu Ellek Belediye Eski Başkanı ve Osmaniye İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sn. Abbas Yeşildemir Umreye gitmeye hak kazandı.
Son Guncelleme: 06 Haziran 2016 23:24
  • Ziyaret: 5606
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.