Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek'te Genç Girişimcilere Tam Destek

05 June 2016 15:33 Kategori Güncel Haberler

Ellek Kasabası ile ilk kez mantar üreticiliği projesiyle büyük ilgi toplayan Kamil Gökçe bu projelerine bir yenisini daha ekliyor. 

 Ellek Haber"'e yaptığı açıklamada şunları söyledi : " Ellek kasabasının gelişmesi için üzerimize düşen görevi sona kadar yapmak arzusu içerisindeyiz. Bu nedenle yeni bir proje ile bu isteğimizi gerçekleştirmek üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Kasabamızda olmayan İş alanlarının araştırdık ve şu sonuca vardık.

Fidan üreticileri projesi ile her türlü meyve ağaçları ve süs bitkileri üreterek yeni bir iş kapısını açmayı planladığı ve ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı yeni projelerin de olduğunu belirtti. Uygulama yapılacak yer ile ilgili olarak ve mekan hususunda görevlilerle bir araya gelerek destek istedi .
Son Guncelleme: 05 Haziran 2016 15:33
  • Ziyaret: 3873
  • (Suanki Oy 4.6/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.