Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek'ten Bir Yıldız Futbolcu Doğuyor

02 September 2015 09:24 Kategori Güncel Haberler

Uzun yıllar amatör futbolcu olarak kulüpten kulübe dolaşan Ellek Kasabasının gururu İrfan Mart hak ettiği profesyonel futbolculuk kariyerine 21 Ağustos 2015 tarihinde Adana Demirspor kulübünde ulaştı. Adana bölge takımlarından olan Adana Demirspor kulübü ile anlaşan İrfan Mart bu hafta içerisinde takımı ile birlikte idmanlara çıkacak ve takım çalışmalarına katılacak .

'Ellek Haber' muhabiri ile bir araya gelen İrfan Mart amacının;" Ben Osmaniye ilinde az sayıda profesyonel kariyeri olan futbolcu arkadaşlarım var. Bende bu kariyere sahip olan nadir kişilerden biri oldum. Uzun yıllar amatör liglerde mücadele verdim. Bu liglerde her zaman bana güvenenleri mahcup etmedim ve oynadığım liglerde gol kralı oldum. Şimdi yeni bir sayfa açtım ve Adana Demirspor kulübün de profesyonel futbolculuğa merhaba dedim. Bu konuda bana güvenen ve desteğini esirgemeyen başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadar çalışacağım ve bu güveni boşa çıkarmayacağım" diyerek sözlerin tamamladı.
Son Guncelleme: 02 Eylul 2015 09:24
  • Ziyaret: 7843
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 21
  • 23 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.