Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Genel Yayın Yönetmenimiz TV5'de Sosyal Medya'yı anlattı

16 October 2016 20:31 Kategori Güncel Haberler
Ellek Haber Genel Yayın yönetmeni Abdulvahap Filiz, geçtiğimiz 14 Ekim 2016 Cuma günü saat 21:00 sularında, TV5'de Meday Manşet programına konuk olarak katıldı. TV5 Genel Yayın Yönetmeni ve 21. dönem Hatay Mİlletvekili Mustafa Geçer'in sunmuş olduğu Medya Manşet programına katılan Ellek Haber genel yayın yönetmeni Abdulvahap Filiz, sosyal medyanın bilinmeyen yönlerini ve tehlikelerini anlattı.

Bu güne kadar sosyal medya'nın yapmış olduğu bilinmeyen tahribatların iç yüzlerini anlatan Abdulvahap Filiz; "Çocuklarımızı kesinlikle yetişkin seviyesine gelene kadar yalnız başına bir odada kalmamalı. Bilgisayar kullanımı aileler tarafından çocukların bilinçlendirilmesi gerekmektedir. Evin içinde dahi bu gün çocuklarımızı çalıyorlar. Sosyal medya kullanımına göre her alanda iyilikte de bir numara, kötülüktede bir numara, kısacası her şey sizin elinizdedir" dedi.

Ayrıca, sosyal medyanın insanların ve memleketimizin faydası üzerine kullanılması gerektiğini söyleyen Abdulvahap Filiz, bundan sonra bilgisayardan telefonlara yönelen sosyal medya kontrol dışına çıkmıştır, geriye sadece çocuklarımıza kendi kültür ve inanç yapımızı vererek çocuklarımızı bilinçlendirmek zorundayız. Yoksa evdeki çocuğumuzu başkaları yönlendirerek çalıyorlar" dedi.

Son Guncelleme: 16 Ekim 2016 20:31
  • Ziyaret: 3930
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.