Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gökçe: Dere Islahı Projesi Çok Başarılı

18 April 2016 18:02 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabasında yapılan hizmetler vatandaş cephesinde nasıl bir etki bırakıyor... diye merak eden "Ellek Haber" muhabiri bazı vatandaşlara yapılan hizmetleri sordu. 

Bu konuda "Ellek Haber"e açıklama yapan Abdurrahman Gökçe şunları söyledi;" Biz kasabamıza yapılanları yakından takip ediyoruz. 

Son günlerde yapılan yollar ve dere ıslahı için derelerin temizlenmesinin yanında kanalizasyon çalışması bizi çok şaşırtıyor. Bu konuda çalışmaları yürüten Recep Başkan çok başarılı bir yönetim sergiliyor. Yapılan kanalizasyon çalışması bizim mahallede başlamadı. Ama en çok ihtiyaç duyduğumuz hizmetlerden biridir. Merakla bizim mahallede de başlamasını bekliyorum" diyerek çalışma yürüten herkese kolay gelmesi temennisinde bulundu.
Son Guncelleme: 18 Nisan 2016 18:02
  • Ziyaret: 2390
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.