Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Günümüzde Kimse Kimseyi Kandıramaz

23 November 2014 01:22 Kategori Güncel Haberler
Günümüzde Kimse Kimseyi Kandıramaz

Düziçi İlçesinde 2. ürün ekiminin yasaklandığını biliyoruz. Ama bu genelleme kuyu bölgelerine has bir olay değildir. Kuyudan sulamalar serbesttir. Ellek beldesinde kuyudan sulama yaparak 2. ürün eken vatandaşlar güzel verim aldılar.

 Bu konuda Ellek Habere açıklama yapan çiftçiler 2. üründen aldığımız verim ekinden yaşadığımız zararı karşıladığını belirttiler. Bölgede yeteri kadar yer fıstığı ekimi yapılmadığından dolayı yer fıstığı fiyatları kilo başına yüksek seyretti. 

Eski yıllarda ki gibi fıstık alımları yapılmaktadır. Tüccarlar alım için geldiklerinde eleme makinalarını da getirmektedir. Bunun yanında çiftçilerde ürünlerini elekten geçirerek ambarlarına döküyorlar. Bu sayede kimseyi kandırmadan temiz mal satarak pazarlamalar yapılıyor.
Son Guncelleme: 23 Kasim 2014 01:22
  • Ziyaret: 3201
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.