Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gurbetçi Gözü ile Ellek Kasabasında Neler Gelişti

18 April 2016 17:53 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabasını ziyarette gelen Ellek sevdalısı ve yıllarını gurbette geçirmiş olan Hoca Mehmet Filiz'e Ellek kasabasındaki gelişmeleri sorduk. 

Konu ile ilgili olarak "Ellek Haber"e açıklama yapan Mehmet Filiz şunları söyledi;" Biz hayatımızın büyük bölümünü gurbette geçirdik. Ara sıra içimizdeki memleket sevdası ve büyüklerimizi görmek için kasabamıza geliyoruz. Bu günlerde kasabamızda yapılan hizmetler bizi çok mutlu ediyor.

Bu hizmetler çok daha önceleri yapılmalı idi. Ellek Belediye Başkanı Recep Soy gerçekten yapılması gereken hizmetleri yaptığını görüyorum. Bence çok uzun yıllar önce yapılacak olan hizmetleri Recep Soy zamanında yapıldığını görüyorum. Bu konuda Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'u çok başarılı buluyorum. Bu kadar imkansızlıklara rağmen büyük hizmetler yapıyor. Bunun aksini söyleyenlerin aklından şüphe ederim. Başkanın başarılarının devamını dilerim. Ellek halkı bu adamın değerini çok iyi bilmeli ve sahip çıkmalarını öneririm" diyerek sözlerini bitirdi.


Son Guncelleme: 18 Nisan 2016 17:53
  • Ziyaret: 2808
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.