Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Hizmet Yavaş Yavaş Geliyor

17 July 2014 10:01 Kategori Güncel Haberler
Elsiyad Derneğine Özellikle Sahip Çıkarak Yardımcı Olsun
Ellek belediyesinin bu dönem hizmet için aktif bir durum alarak kasabanın bütün ihtiyaçlarını giderildiğini söyleyen Niyazi Siyahoğlu, hizmetin yavaş yavaş yapıldığını açıkladı. Kasabada ki yolların bakımı,sivri sinek ilaçlama yapılması gibi hizmetlerin ön planda olarak ileri günlerde daha önemli hizmetlerin geleceğine inandığını söyledi. Yıllardır değişmeyen kasabanın artık değişmesini istediğini vurgularken sözlerine söyle devam etti;

'' Belediye başkanı Recep Soy bu kasabanın hizmet için gereken ihtiyaçları biliyor. Bu yönden görevine hızlı başlayarak yol bakımı,sivri sinek ilaçlama yapılması gibi hizmetleri hızlı bir şekilde yerine getirdi. Daha önemli hizmetlerin geleceğine umuyorum. Örneğin kasabada ki iş imkanlarını arttırması yönünde vatandaşa yapılan en büyük hizmet olacağına inanıyorum. Diğer yönden İstanbul da kurulan Elsiyad derneğine özellikle sahip çıkarak yardımcı olsun. Çünkü derneğin amaçları o kadar büyük ki, kabanın gelişmesi yolunda büyük katkı sağlayacağına inanarak sözlerime son veriyorum''dedi.

Son Guncelleme: 17 Temmuz 2014 10:01
  • Ziyaret: 1892
  • (Suanki Oy 3.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.