Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İshak Yeşildemir vefat etti

19 May 2016 10:36 Kategori Güncel Haberler

 

 


2009-2014 yılları arasında AK Parti Ellek Belediye Başkanlığı görevinde bulunan İsak Yeşildemir, bir süredir Bağırsak Kanseri rahatsızlığı sebebiyle tedavi görüyordu. Bu sabah tedavi gördüğü Özel Düziçi FBM KORUPARK HASTANESİ’nde hayata gözlerini yuman İsak Yeşildemir, Ellek Beldesindeki evine getirildi. Burada yıkanan İsak Yeşildemir’în cenazesi, omuzlarda belediye yanındaki camiye kadar taşındı. İkindi namazı öncesi kılınan cenaze namazının ardından İsak Yeşildemir beldenin asri mezarlığında toprağa verildi.


Cenazeye Ellek Beldesi sakinleri yoğun ilgi gösterirken, beldenin eski ve mevcut belediye başkanları, Düziçi Belediye başkan vekili Mehmet Büyükmert ve belde belediye başkanlarının da tamamı katıldı.

Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Ellek beldesi belediye eski başkanı Avukat İsak Yeşildemir 31 Aralık 2008´de Ak Parti Ellek Beldesi Başkanlığı için memurluktan istifa etti ve 29 Mart 2009 Yerel Seçiminde Ellek Beldesi Belediye Başkanlığına seçilmişti. 2014 Yerel seçimlerinde ise partisinden aday gösterilmeyince Saadet Partisinden Ellek Beldesi belediye Başkan adayı olarak seçimlere girmişti.

İSHAK YEŞİLDEMİR KİMDİR ?

1963 Yılında Ellek´de doğdu. İlkokulu Ellek Peçenek İlkokulunda tamamladı. Osmaniye İ.H.L.´de orta öğrenimini tamamladı.

2 yıl kadar devlet memurluğu yaptıktan sonra Dicle üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak memurluğu bırakıp üniversite tahsilini tamamladı.

1993 Yılında Avukatlık stajını tamamlayarak ruhsat aldı.

1994 Yılında Osmaniye´nin Düziçi ilçesinde serbest Avukatlığa başladı. Aynı yıl Refah Partisi ilçe yönetimine seçildi.

1994 yılının Nisan ayında Kısa dönem olarak askerlik görevini tamamladı.1995 Yılında tekrar Avukatlığa devam ederken 1997´de sınıf öğretmenliği ve avukatlığı birlikte yürüttü. Bu arada çiftçiliğe de devam etti.

31 Aralık 2008´de Ak Parti Ellek Beldesi Başkanlığı için memurluktan istifa etti ve 29 Mart 2009 Yerel Seçiminde Ellek Beldesi Başkanlığına seçildi. 2014 Yerel seçimlerinde ise partisinden aday gösterilmeyince Saadet Partisinden Ellek Beldesi belediye Başkan adayı olarak seçimlere girmişti.
Son Guncelleme: 19 Mayis 2016 10:36
  • Ziyaret: 5955
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.