Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Ana Hedefimizdir

21 November 2015 09:18 Kategori Güncel Haberler
Ellek kasabasında faaliyet gösteren Yeşildemir Biriket büyük düşünüyor. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini kendine hedef olarak seçen Yeşidemir kardeşler sektörde emin adımlarla ilerliyor. Faaliyetleri hakkında "Düziçi Times"'e açıklama yapan Ahmet Yeşildemir şunları söyledi;" Biz yaptığımız ürünün sonuna kadar arkasındayız. Sağlam ve güvenilir bir hizmeti vatandaşlarımızın ayağına getirdik. 

Bizden biriket alanlar bizden vaaz geçemeyeceklerdir. Ürünlerimiz TSE standartlarında kalite belgeli, ısı yalıtımlı ve benzerlerine göre çok hafif bir şekilde biriketleri yaptık. Şuan iş yerimizde Asmolin' den 15-20'lik, normal biriketlerde 15-20'lik yapıyoruz. Ürünlerimiz tercih eden vatandaşlarımızın inşaatına kadar nakliye işini üstleniyoruz. Bizi tercih edenler asla pişman olmayacaktır.
Son Guncelleme: 21 Kasim 2015 09:18
  • Ziyaret: 2451
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.