Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kim demiş..Ellek Gelişmiyor diye...

28 January 2015 22:27 Kategori Güncel Haberler
Beklentilerimiz Gerçekleşiyor

Ellek beldesi tarihinde yaşanmamış gelişmelerin yaşandığı bu günlerde belde halkının konuştuğu konuların başında; Ellek kasabasının ilçe olma müracaattı, her geçen gün günden güne artan yol yapım çalışmaları, en yakın zaman da başlayacak olan derelerin ıslahı ve kanalizasyon çalışmaları oldu. 

Bu konuda daha önceki haberlerimizde vatandaşların en çok rahatsız olduğu konuları "Ellek Haber" sitesi olarak gündeme taşımıştık. Bu konuda sitemize açıklama yapan Musa Coşkun "Ellek Haber"'e şu açıklamalarda bulundu;Biz belde halkı olarak yapılan çalışmaları günden güne takip ediyoruz. Ben eski bir belediye çalışanı olarak belediyenin yaptığı çalışmaları çok sıkı takip ediyorum.

Bu gün beldemiz için yapılan çalışmalar yüzümüzü güldürüyor. Bunu sağlayan belediye başkanımız Recep Soy diyebilirim.Bir çok belediye başkanı ile çalışma imkanımız oldu. Fakat, bunların içerisinde en çok hizmet aşkı ile dolu olan Recep Başkandır. Mahallemde yol yapım çalışmalarını yaptı. Ancak ufak tefek yerlerde yıpranmalar da zamanla yollarda oluştu. 

En çok şikayetlerimizin arasında mahallemizdeki pis kokular oluyordu. Yeni imzalanan kanalizasyon projesi ve derelerin ıslahı ile bunun önüne geçilerek sorun olmaktan çıkacağını söyleyebilirim. Bunun yanında derelerin ıslah edilmesi beldemizin güzelliğini bir kat daha artıracaktır.

Ayrıca mahallemizde acilen bir çocuk parkı yapılmasını mahallemiz adına Başkanımız Recep Soy'dan rica ediyorum.Bu söylediklerimizin dışında Ellek-Şekerdere yolunun genişletilerek ve Yazlamazlı Köyüne kadar yol yapılması bizim beldemizin gücünü daha da artıracaktır. 

Yapılan bu hizmetlerin çağın gereğine uygun haline getirilmesi ile ilçe olma yarışında bizi bir adım daha ileri götürecektir. Bu konularda söyleyeceğim bunlardan ibarettir. Belediye başkanımız Recep Soy'un görevinde başarılarının devamını diliyorum. Bu konuda bize düşen görev ne ise yapmaya hazırım" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 28 Ocak 2015 22:27
  • Ziyaret: 2106
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.