Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kooperatif Başkanı Rica Ediyor

19 November 2015 09:42 Kategori Güncel Haberler
Ellek kasabası Düziçi İlçesi arasında taşımacılık sektöründe hizmet veren Ellek Yolcu Taşıma Kooperatif Başkanı Selmani Yeşildemir içinde bulundukları durumu "Ellek Haber"'e şu şekilde açıkladı;" Biz Ellek kasabasında yolcu taşıma sektöründe hizmet veren şoförleriz. Sektörümüz eskiyi şuan mumla arıyor. Yıllar geçtikçe güç kaybediyoruz. Bir yandan devletimiz bir yandan da özel araç sahipleri bizi zor durumda bırakıyorlar. Araçlarımızın vergisi ve sigorta işlemeleri altında yıkıldık. Bir de ekmeğimizi elimizden alan özel araç sahipleri...

Ülkemizde özel araç sayısı günden güne artıyor. Hemen hemen iki kişiden bir kişi de özel aracı var. Buna bir yönü ile seviniyoruz. Bir yönü ile de üzülüyoruz. Günümüzde dolmuş kullanan kesim kalmadı gibi bir şey....Bir yoldan geçen bir özel araç yolda dolmuş bekleyen bir vatandaşı aldığı zaman ekmeğimizi çalmış gibi oluyor.Kalplerinde böyle bir şey yok ama sonuç bu söylediğim hassas noktaya varıyor. Bu konuda "Ellek Haber" aracılığı ile vatandaşlarımıza sesleniyorum...Elinizi vicdanıza koyarak düşünün ve öyle davranın "diyerek bütün herkesi bu olaya duyarlı olmaya çağırdı.
Son Guncelleme: 19 Kasim 2015 09:42
  • Ziyaret: 2571
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.