Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP İl ve İlçe Teşkilatı Tam Kadro Ellek Kasabasına Çıkarma Yaptı

19 April 2015 15:05 Kategori Güncel Haberler

Bugün Ellek Kasabası olağan günlerinin dışında özel bir gün yaşadı. MHP Osmaniye Milletvekili adayları ve İl ve İlçe teşkilatını İl Encümen Azası Nurettin Mart evinde yemekli davette aldı.



Büyük bir kalabalığın hakim olduğu toplantıda milletvekili adayları vatandaşlarla görüşerek kendilerini tanıttılar. Toplantı ile ilgili olarak "Ellek Haber", "Düziçi Times" sitelerine Kimsenin yapmaya cesaret edemediği faaliyeti tek başına yaparak gelen konuklardan pozitif yorumlar alan ve gelen misafirleri ile tek tek ilgilenen ve amacı ile ilgili açıklamalarda bulunan Nurettin Mart şunları söyledi; " Bu toplantıyı yapmamızdaki tek amaç; MHP teşkilatları arasındaki birliği ve beraberliği daha da geliştirerek önümüzdeki milletvekili seçimlerinde büyük başarılara imza atma niyeti ile yaptık. Bölgemizdeki bütün MHP belediye başkanlarının, İl ve İlçe düzeylerinde MHP teşkilatlarının katılımı ve geniş halk desteği ile milletvekili adaylarımızın bir araya getirilmesi yaptığımız toplantının amacına ulaşması beni çok mutlu etti. Umarım yaklaşan milletvekili seçimlerinde de aynı başarıyı yakalarız" diyerek gelen bütün konuklara teşekkür ederek bu gibi toplantıların devamlı yapılması temennisinde bulundu. Ayrıca gelen konuklar arasındaki milletvekili adayları çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdiler.



Son Guncelleme: 19 Nisan 2015 15:05
  • Ziyaret: 3657
  • (Suanki Oy 3.7/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 4 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.